Projecten

De Regelfee heeft meerdere innovaties op haar naam staan. Zo ontwikkelde zij het succesvolle schakelproject op de Dr. Bosschool, waarbij schoolruimtes werden omgeschakeld naar BSO-ruimtes. Niet alleen de ruimtes maar ook teams schakelden: haar team van Professionals in Kindertijd werd ook ingezet tijdens het onderwijsprogramma op het gebied van muziek, cultuur en sport. 

Haar inmiddels stevig uitgegroeide netwerk maakt dat de Regelfee makkelijk en creatief verbinding legt tussen onder andere onderwijs en cultuur, podia en creators of daar waar ze denkt dat het samen meer opbrengt.

X11 op het podium

In coronatijd initieerde, organiseerde en programmeerde ze 'X11 het podium op': middelbare scholieren kregen les in leegstaande podia.

Quar on tour

Ook deed ze het tourmanagement van Quar-on-Tour, een serie intieme zomerconcerten op de mooiste Nederlandse campings, met 1,5 afstand voor het publiek en toch sfeer.

 

De Regelfee wordt regelmatig gevraagd voor de programmering van een festival, of het meedenken over nieuwe plannen voor poppodia, projectondersteuning e.d. en vindt het ook leuk om mee te denken over innovaties, mee te denken als bestuurder, en bovenal mee te helpen dingen voor elkaar te krijgen.

Ciske is een verbinder met slagvaardigheid, een creatieve projectleider die resultaten haalt, met een breed netwerk in en groot hart voor cultuur, muziek, Utrecht, onderwijs en welzijn.