Wie is De Regelfee?

Ciske van Oosterhout, geboren als Regelfee (’s Gravenhage, 1972), als kind al druk met clubjes, schoolkrantjes en activiteiten in de buurt, ontpopte zich op haar 15e als Pien die kindertheater verzorgde op campings, en jarenlang het recreatieprogramma op vakantieparken deed.

Tijdens haar studie Culturele Maatschappelijke vorming hield ze zich vooral bezig met radio-eindredactie en televisieproductie, en ging ze mee op een theatertournee. Een organisator en ondernemer pur sang, die altijd de balans zoekt tussen commerciële en maatschappelijke belangen. Ze zette in 2000 een jongerenmuziekstudio op en organiseerde een groot Sport- en Cultuurfestival in Utrecht, de stad die ze nooit meer zou loslaten.

Als Regelfee begon ze in 2001 met de organisatie van activiteitenprogramma’s voor buitenschoolse opvang. Al heel snel ontwikkelde zij haar eigen succesvolle BSO-organisatie, de SterrenBSO. Haar team groeide uit tot ruim 45 medewerkers, vast en freelance, die 170 kinderen per dag onder hun hoede hadden. In 2018 verkocht ze haar bedrijf om iets nieuws te gaan doen.

Bij projecten zie je waar de Regelfee zich zoal mee bezig houdt.

Projecten