• LinkedIn B&W
  • Twitter B&W
Ciske Abe Pablo (39 van 64).jpg
creatieve oplossingen goede ideeën snel denken en handelen daadkracht goed resultaat
DRF_logo.02.png
DRF_muzieknoot.png

Ciske van Oosterhout, van oorsprong televisie- en theaterproducer, is een organisator pur sang. Als Regelfee begon ze in 2001 met de organisatie van activiteitenprogramma’s voor buitenschoolse opvang. Al heel snel ontwikkelde zij haar eigen succesvolle BSO’s. Toen ze haar bedrijf in 2018 verkocht om iets nieuws te gaan doen, had ze een team van ruim 45 medewerkers onder zich, vast en freelance, die 170 kinderen onder hun hoede hadden.

 

De Regelfee heeft meerdere innovaties op haar naam staan. Zo ontwikkelde zij het succesvolle schakelproject op de dr Bosschool, waarbij schoolruimtes werden omgeschakeld naar BSO-ruimtes. Niet alleen de ruimtes maar ook teams schakelden: haar team van Professionals in Kindertijd werd ook ingezet tijdens het onderwijsprogramma op het gebied van muziek, cultuur en sport. 

 

Maar ook een betere verbinding tussen onderwijs en cultuur, tussen podia en creators: Ciske doet het regelstuk, en de artiesten doen waar zij het beste in zijn. Iedereen laten bloeien en groeien.   

 

In coronatijd initieerde, organiseerde en programmeerde ze 'X11 het podium op'; middelbare scholieren kregen les in leegstaande podia en deed ze het tourmanagement van Quar-on-Tour (een serie intieme zomerconcerten op de mooiste Nederlandse campings, met 1,5 afstand voor het publiek en toch sfeer).

Ciske is een verbinder met slagvaardigheid, een creatieve manager die resultaten haalt, met een breed netwerk zowel lokaal (Utrecht) als landelijk in cultuur, onderwijs & opvang.